ELVELI KJØRE- OG RIDEKLUBB

Bli med på moroa!

IMG_0867 (1)_edited_edited.jpg
 

BLI MEDLEM HOS OSS

HVORDAN BLI MEDLEM?

Vi bruker KlubbAdmin som verktøy til medlemsadministrasjon. Du kan derfor søke om medlemsskap via Min Idrett. Min Idrett er din personlige ​side inn til idretten hvor du selv kan administrere dine medlemskap, verv, betale kontingenter og lisenser samt melde deg på kurs og aktiviteter. Min Idrett er gratis for alle.

Eller du kan gå direkte inn på vår hjemmeside på IdrettenOnline og søke om medlemskap der.

Du kan også sende en mail til elvelikr@gmail.com. I mailen skriver du hva slags type medlemsskap du ønsker (junior, senior, familie) i tillegg til fullt navn, adresse, e-post og fødselsdato. Dersom du ønsker et familiemedlemsskap trenger vi informasjon på alle i husstanden.

HVA GJØR VI?

Vi samarbeider med hesten, i lek og arbeid. Sammen med oss får du prøvd deg på nye aktiviteter som bueskyting til hest, horseball og riddersport. I tillegg til de klassiske grenene som dressur og sprang. Vi ønsker å skape et inkluderende og hyggelig miljø i vår rideskole og arrangerer derfor mange koselige kvelder og aktiviteter både med og uten hest - utenfor rideskoletimene. Hos Nordmarka Rideskole lærer du deg å ri - hos oss i EKR får du brukt og vist frem disse ferdighetene pluss bli kjent med mange flotte mennesker.

KONTINGENT

Klubben har bestemt at kontingenten for 2020 blir følgende:

Junior (opp til 18 år): 300kr i året

Senior (fra 18 år og oppover): 400kr i året

Familie: 420kr i året

Kontingenten blir fakturert gjennom Min Idrett. Har du ikke registrert deg der anbefaler vi deg å gjøre det, men det er også mulig å få tilsendt faktura.

HVOR HOLDER VI TIL?

Elveli Kjøre- og Rideklubb er den tilhørende klubben til Nordmarka Rideskole AS. Vi holder derfor til på Elveli Hestesportsenter i Sørkedalen.

 

©2018 by Elveli Kjøre- og Rideklubb. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now