IMG_0481_edited.jpg

VELKOMMEN TIL ELVELI KJØRE- OG RIDEKLUBB

 

Oppdatert 14.03.20

Fra rytterforbundet:

"På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Forbudet gjelder til og med 26.mars. Vi ber om at alle er forberedt på at dette kan bli forlenget. "

Årsmøtet utsatt! Ny dato kommer.

Vi avventer å avlyse våre arrangementer planlagt fra april og utover, og følger nøye med på hvordan situasjonen utvikler seg.

 
 
Bue til hest mai 2019-5040298.jpg

BUESKYTING TIL HEST

5. april, 3. mai og 10. mai

Introduksjonskurs i bueskyting til hest

OM ELVELI KJØRE- OG RIDEKLUBB

Har du det gøy, da er det riktig

IMG_2225_edited.jpg

Kjærligheten til hesten er et ubeskrivelig og fantastisk bånd, og det vises på uendelige måter. Hos oss ønsker vi å styrke samarbeidet mellom hest og rytter gjennom mange ulike og morsomme aktiviteter sammen. Ridning er en kunst og når hest og rytter jobber som én kan de oppnå alt. Vi ønsker å utfordre våre medlemmer, hester som ryttere, gjennom nye, spennende øvelser og aktiviteter. I Elveli Kjøre- og Rideklubb trener vi derfor både sprang og dressur, men vi utvikler disse rideferdighetene og prøver oss videre på horseball, bueskyting til hest, trail, riddersport og andre aktiviteter medlemmene våre ønsker å prøve seg på.

 

"Horses change lives. They give our young people confidence and self-esteem. 
They provide peace and tranquility to troubled souls. They give us hope!"

Toni Robinson

 

KONTAKT OSS

Sørkedalen, Norge

Takk for innsendingen din!

IMG_0926 (1)_edited.jpg